Vouwwagens Cabanon
 

Cabanon tenten

Betrouwbaarheid

Het is alom bekend dat Cabanon tenten gemaakt worden van topkwaliteit materialen. Deze materialen geven u de beste bescherming onder diverse weersomstandigheden en bovendien veel comfort. Dit is de reden dat veel kampeerders ervaring hebben met Cabanon, de naam waar men op kan vertrouwen,... vooral als de zon eens een keertje niet schijnt.

Duurzaamheid

Cabanon staat voor topkwaliteit materialen en vakmanschap. De tent is perfect afgewerkt tot in detail, wat natuurlijk ten goede komt aan de levensduur.

Klik hier om de prijslijst van 2024 te downloaden.

 

Malawi 2.0

€ 8999.00

Nieuwe uitstraling

De Malawi 2.0 vouwwagen heeft een volledig nieuwe uitstraling gekregen dankzij de boogvorm van de voortent. Hierdoor oogt de voortent zeer ruim en kunt u de ruimte optimaal benutten. Zo kunt u hier de keuken gebruiken en is er een praktische ruimte om uw tafel en stoelen te plaatsen. De leefruimte is, net als de wagentent, voorzien van een degelijk inritsbaar bisonyl kuipgrondzeil. de goten ramen aan de voor-enzijkant zorgen voor een uitstekende licht inval. Dankzij het unieke panoramadak heeft u zelfs nog een betere en zeer directe licht inval. Door de zonneluifel met zijwand aan de voortent te bevestigen zorgt u voor een aangename extra kampeerruimte. 

Uitstekend slaapcomfort

Het 2-persoons bed in de wagentent heeft een dubbele lattenbodem en is voorzien van een 12 cm dik matras. Zo slaapt u op vakantie met het comfort van thuis. Door het donker gekleurde materiaal is het 's nachts in de slaapcabine donkerder. Nadat u wakker wordt kunt u in dak en wand de ritsen openen zodat u van het mooie licht inval kunt genieten. 

Veel opbergruimte

De Malawi 2.0 mag dan compact en licht van gewicht zijn ( 275 kg), hij beschikt over een zee aan opbergruimte. Groot voordeel is dat u ook bij uw bagage kunt als de tent volledig is ingeklapt. Middels een lcuhtgeveerd systeem kunt u het bed van de vouwwaen moeiteloos optillen. Zeer handig zijn de organizers die naast het raam geplaatst kunnen worden.. Deze worden in dezelfde kleur geleverd als de tent. De vouwwagen is in twee uitvoeringen verkrijgbaar: Basic (exclusief bermkeuken) en De luxe (inclusief bermkeuken). De luxe uitvoering is voorzien van 3-gaspitten, wasbak, twee laden en opbergruimte voor servies en kookgerei.

AL-KO onderstel

Het onderstel is voorzien van een oplooprem met terugrij-automaat en een neuswiel aan de V-dissel. Vier uitdraaisteunen stabiseren de vouwwagen. De 13 inch wielen hebben stalen velgen.

Mercury

€ 10899.00

Productgegevens

De Mercury is een populaire vouwwagen die snel en makkelijk is op te zetten en met een breedte van slechts 125 cm prima achter smalle auto’s past. Toch is de Mercury verrassend ruim en door zijn ronde vorm en afgeronde hoeken ook nog eens erg sportief! Deze vouwwagen wordt geleverd met een sterk bisonyl kuipgrondzeil dat vast geritst kan worden aan de voortent van de wagen. Zo creëert u een grote leefruimte voor 4-8 personen die nóg ruimer wordt als u de voortent combineert met een optionele zonneluifel.
Binnen in de vouwwagen vindt u twee ruime, comfortabele 2-persoons slaapcompartimenten van 140 x 210 cm met dubbele lattenbodem. Rondom het slaapgedeelte zijn ventilatieramen met afdekkleppen gecreëerd zodat u de gehele wagen prima kunt ventileren, maar u ook voor de benodigde verduistering zorgt. Handig is de vaste organizer aan de buitenkant van de vouwwagen.
De ronde vorm van de Mercury geeft deze vouwwagen een sportief uiterlijk en is dankzij slechts vier boogstokken makkelijk op te zetten. De tent vangt door de ronde vorm ook minder wind en is 100% waterafstotend. De geïntegreerde luifel heeft windhoeken. Aan de voortent bestaat optioneel de mogelijkheid een zonneluifel te ritsen.

Het leefgedeelte is voorzien van drie grote ramen die deels voorzien zijn van horrengaas en met een afdekflap aan de buitenzijde kunnen worden afgesloten. Aan de binnenzijde zijn de ramen afsluitbaar met een verduisteringsflap. De voortent heeft aan de rechterkant een goed geventileerde keukenuitbouw en een vaste luifel van 150 cm diepte. Hieraan kan optioneel nog een extra zonneluifel worden geritst. Voor korte overnachtingen kunt u de voortent weglaten, zodat u de volgende dag weer snel op kunt breken. Daarnaast kan de voorwand van de luifel in zijn geheel worden weggerold om een heerlijk grote ingang te creëren.
De Cabanon Mercury is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Basic zonder bermkeuken, Comfort met standaard bermkeuken die u naar eigen smaak kunt inrichten en de Deluxe uitvoering met luxe bermkeuken (3-pits gasstel, spoelbak, twee lades en veel extra opbergvakken). De bermkeuken wordt ondersteund door vier solide poten, die uiteraard verstelbaar zijn. Optioneel zijn geremde wielen die de keuken makkelijker verplaatsbaar maken.
De Mercury is optioneel uit te breiden met o.a. een zonneluifel voor de voortent, een (luxe) luifel voor de wagentent, ondertenten voor nog meer slaapplaatsen of bagage en een grote disselbak voor extra bagage.
De Mercury vouwwagen beschikt over verrassend veel bagageruimte; tussen de bedden kunt u moeiteloos meerdere tassen, dekens, kratten en andere bagage kwijt.
Dankzij het unieke Cabanon uitklapsysteem blijven uw bedden altijd droog, ook als het tentdoek door een regenbui nat is geworden. De Mercury is namelijk zo ontworpen dat het natte tentdoek niet tussen uw matrassen en beddengoed valt als u de vouwwagen inklapt.

Dankzij het AL-KO onderstel en de lichtgewicht aluminium wagenbak kan er extra gewicht aan bagage meegenomen worden. Het onderstel is voorzien van een oplooprem met terugrij-automaat en een neuswiel aan de V-dissel. Vier uitdraaisteunen stabiliseren de vouwwagen. De 13 inch wielen hebben stalen velgen.

Manga

€ 9899.00

Productgegevens

Monaco

€ 11299.00

Productgegevens

 

De Cabanon Monaco is geschikt voor 4 tot 8 personen. Deze vouwwagen is van alle gemakken voorzien. Bij de vouwwagen is een luxe bermkeuken met 3 pits gascomfort meegeleverd.

In de vouwwagen bevinden zich 2 slaapgedeeltes waarin 168 centimeter brede bedden geplaatst zijn. Om te zorgen voor een goede en comfortabele nachtrust heeft de vouwwagen een dubbele lattenbodem waarop een 9 centimeter dik matras ligt. De slaapcabine is voorzien van donker materiaal waardoor u over een betere verduistering beschikt. Ideaal om op vakantie optimaal goed tot rust te kunnen komen.

De Monaco heeft bij de voortent een boogvorm, waardoor de tent sportief oogt en u de ruimte optimaal kunt benutten. De leefruimte is voorzien van een inritsbaar kuipgrondzeil dat gemaakt is van bisonyl. Dit degelijke materiaal zorgt voor een goede en droge basis. Doordat de voortent rondom over grote ramen beschikt is er veel en prettige lichtinval. De vele ventilatie opties maken dat u de vouwwagen naar wens kunt ventileren. Samen met het ademende katoenen materiaal beschikt u zo over het juiste klimaat om te kunnen genieten van uw kampeervakantie.

De Cabanon Monaco vouwwagen is een ruime tunneltent vouwwagen met vaste luifel. De vouwwagen is er in twee uitvoeringen, de Basic en de Deluxe breed met bermkeuken die is voorzien van een 3-pits gasstel, spoelbak, twee lades en extra opbergruimte voor bijvoorbeeld borden, pannen en bestek.

De Monaco vouwwagen beschikt over verrassend veel bagageruimte, tussen de bedden kunt u moeiteloos meerdere tassen, dekens, kratten en andere bagage kwijt. Dankzij het unieke Cabanon uitklapsysteem blijven uw bedden altijd droog, ook als het tentdoek door een regenbui nat is geworden. De Cabanon vouwwagens zijn namelijk zo ontworpen dat het natte tentdoek niet tussen uw matrassen en beddengoed valt als u de vouwwagen inklapt.

Dankzij het AL-KO onderstel en de lichtgewicht aluminium wagenbak kan er extra gewicht aan bagage meegenomen worden. Het onderstel is voorzien van een oplooprem met terugrij-automaat en een neuswiel aan de V-dissel. Vier uitdraaisteunen stabiliseren de vouwwagen. De 13 inch wielen hebben stalen velgen.

 

 1  2   Next